Opravite diagnostični trening in pridobite strokovno mnenje!

Treniraj z nami! 

PSIHOLOŠKA PRIPRAVA ŠPORTNIKA

09 Jan
0

PSIHOLOŠKA PRIPRAVA ŠPORTNIKA

Začetni čas: January 9, 2015 – January 9, 2015 ( – )

Psihološka priprava zajema 5, 10 ali 20 obiskov/priprav po eno uro. Trajanje psihološke priprave zavisi od vsebine dela.

Psihološke priprave vsebujejo tehnike:

ter delo na razvoju virov posameznika.

 

S psihološkim coachingomlahko znižamonivo neprijetnih čustev in tesnobe, s tem pa delno odpravimo tremo pred nastopom, saj le ta znižuje vašo učinkovitost. Ko boste znali kontrolirati vrvežavost misli in usmerjati svojo pozornost, boste postali vladar svojega uma.

S pripravamilahko odpravimo ali omilimo omejujoča prepričanja, ki vam ne dovolijo napredovati, popravljati napak, zmagovati. S tem boste postali fleksibilnejši v svojem razmišljanju in znali poiskati nove rešitve.

Psihološki trening vam lahko pomaga da po obdobju padca motivacije in smisla, le to spet najdete ter da se hitreje psihološko ‘rehabilitirate’ po poškodbah, neuspehih in težkih življenskih situacijah.

Z dvigom emocionalne in miselne energije boste v športu začeli zares uživati. Počutili se  boste bolj samozavestne in suverene v odločitvah in  nastopih. Le športnik, ki  zaupa svojih odločitvah in ve kaj je najbolje za njega, je lahko zares uspešen.

 

Kategorije:
Značke: , , ,

Pustite nam sporočilo