Opravite diagnostični trening in pridobite strokovno mnenje!

Treniraj z nami! 

TELODROM

20 Okt
0

TELODROM

Začetni čas: oktober 20, 2014

TELODROM je vadbeni studio, ki predstavlja popolnoma nov veter v fitnes industriji. Je moderna oblika vadbenega prostora, kjer se srečate strokovnost, zabava, sprostitev, aktivnost, druženje in učenje. V studiu Telodrom vaše želje postanejo resničnost. Imamo znanje, izkušnje, pozitivno naravnanost in motivacijo, da vas transformiramo v zdrave in srečne posameznike.

V individualnem studiu TELODROM se integrirajo želje strank z našo strokovnostjo in bogatimi izkušnjami, ki so se kalile kar 20 let. Oblikujemo kulturo zdravja in vitalnosti na individualni ravni. Kreiramo vaše dobro počutje na fizičnem, psihičnem, čustvenem in duhovnem nivoju. Do kam želite vi, je vaša odločitev. Spoštujemo vaše želje in vaše meje. Postavljamo ravnovesje v vaše življenje med delom, družino, telesno aktivnostjo in zdravim načinom življenja.

TELODROM je prostor, kjer se lahko sprostite, se družite, vadite ali le naučite kaj novega. Je prostor, ki vas že sam po sebi navda z energijo. Ko vas naši akterji primejo v roke, pa se to le še potencira…

Filozofija

Zavedamo se, da je tisto zadovoljstvo, ki prihaja od znotraj bistvenega pomena za izražanje od zunaj. Naša naloga je, da se dobro počutite v svoji koži, da svoj obisk pri nas opravičite z vitalno in ustvarjalno energijo na vseh nivojih vašega delovanja.

Menimo, da je uspeh zdravje. In zdravje je današnjem stresnem času zares uspeh. Vaš uspeh, je naša garancija! Vzpostavljamo odprte in pristne odnose, delamo na individualni ravni. Ne skrivamo idej, stojimo trdno za tem kar delamo. Smo iskreni, samosvoji, drugačni, inovativni, sveži in radovedni. Zanima nas vsak posameznik posebej.

In predvsem, vas razumemo. Ste naveličani velikih, natrpanih, nečistih telovadnic in fitnes centrov? Imate kar nekaj kilogramov preveč, pa vas prežema strah in dvom, kako in ali sploh začeti? Ali pa bi želeli od telesne vadbe več, kot to lahko ponudi staro železje v fitnes centrih? Bijete bitko z vsakodnevnim stresom in se to odraža že na vašem fizičnem in psihičnem stanju? Vas stalno boli križ? Ne veste, kako bi začeli z zdravim prehranjevanjem? Bi radi jogijski oddih ali sprostitveni odklop?

Postavljamo popolnoma nove standarde na področju telesne aktivnosti, zdravega prehranjevanja in kulture zdravega načina življenja. Človek je celota in hkrati individuum. In le celostno-individualna obravnava je tista, ki vodi do bolj polnega in kakovostnega življenja.

Naše izkušnje so vaše prednosti! In tukaj smo za vas.

Če vam je naša filozofija blizu, naj vas ponese na našo stran. Da preizkusite naše programe, po kakšen strokovni nasvet, motivacijo, klepet ali pa kar tako… Veseli vas bomo.

LPP: Do centra Telodrom vozi mestni avtobus številka 14. Postajališče Podmilščakova se nahaja le 50 m od vadbenega centra Telodrom.

Avto: Na izvozu Ljubljana Bežigrad se priključite na Dunajsko cesto s katere nato zavijete na Tolstojevo ulico. Na koncu Tolstojeve ulice (pri Ljubljanskih mlekarnah) zavijete levo na Slovenčevo ulico ter nato dalje na Podmilščakovo ulico s katere nato zavijete desno na Kolarjevo ulico in sledite tablam za Telodrom

Parkiranje: Pred vadbenim centromTelodromom so na voljo brezplačna parkirišča.

Deli to objavo
Kategorije:

Pustite nam sporočilo