Opravite diagnostični trening in pridobite strokovno mnenje!

Treniraj z nami! 

O nas

Sportnepriprave.si združuje tim vrhunskih športnih delavcev, ki rekreativnim in profesionalnim športnikom nudijo podporno okolje pri krepitvi njihovega športnega potenciala.

Ekipa športnih delavcev, ki sodeluje pri projektu Sportnepriprave.si se je oblikovala zaradi izkazanega povpraševanja športnikov, ki v državah Slovenije, Hrvaške in Srbije iščejo celostni pristop treninga pred, med in po sezoni.

Športni trenerji so razdeljeni v 2 skupini in sicer tiste, ki skrbijo za psiho-fizično in tehnično-taktično pripravo športnika. Merila za izbor športnih delavcev v tim Sportnepriprave.si so nadpovprečna strokovnost, nadpovprečni športni dosežki ali vsaj 10 let izkušenj obravnave profesionalnih športnikov. Pogoji za ohranitev statusa športnega delavca v timu Sportnepriprave.si je 1x letni nastop na eni izmed Športnih konferenc v centru Telodrom in drugi dosežki, ki jih preverja komisija Sportneprirave.si vsakih 12 mesecev.

Tim Sportnepriprave.si deluje na 3 lokacijah in sicer v športno diagnostičnem centru Gym24, centru Telodrom v Ljubljani ter centru NRG v Celju. Prav tako se potrebam športnika prilagodi in izvaja trening tudi izven izbranih centrov.

Vse informacije v povezavi z vključitvijo v tim Sportnepriprave.si je možno dobiti preko e-pošte: info@sportnepriprave.si ali preko telefona 041 676 094.

 

 

LOKACIJE


Pustite nam sporočilo