Opravite diagnostični trening in pridobite strokovno mnenje!

Treniraj z nami! 

VRHUNSKI STROKOVNJAKI ZA PRIPRAVO ŠPORTNIKA

MITO ŠINKOVEC

Diagnostični trening

Mito je diplomiral na Fakulteti za šport in že 17 let deluje kot osebni trener. Mito se je Izobraževal v Ameriki in Angliji. Izkušnje je nabiral kot kondicijski trener Slovenske smučarske reprezentance. Mito je član strokovnega tima svetovalcev pri projektu Zavoda za zdravstveno varstvo Celje, strokovni sodelavec na portalih za zdravo življenje in aktiven pisec strokovnih člankov. Avtor številnih avtorskih vadbenih programov, vodja Inštituta za ustvarjalno moč telesa- Transformator, strokovni direktor studia Telodrom, svetovalec, predavatelj, učitelj in večni učenec.

MARKO MARKOVIČ

Tehnično-taktična priprava v košarki

Individualna tehnično taktična priprava košarkarjev. Specialni korekcijski trening košarkarske tehnike. Specialna košarkarska diagnostika za ugotavljanje tehnične učinkovitosti s tehnologijo Smartball 94Fifty. - Osebni trener Jake Blažiča, Eda Muriča, Klemna Prepeliča, Luke Rupnika, Teje Oblak, Maje Erkič, Eve Lisec...

JAN KOVAČIČ

Kondicijska priprava kajakašev, golfistov Priprava rekretivnih športnikov na maratone

Jan Kovačič je človek, ki s svojo pojavnostjo preseneti že na daleč. Izžarevanje njegove pozitivne energije je atribut, s katerim se uspešno prebija v srca ljudi ter jim tako pomaga uresničiti njihove lastne želje. Kot osebni trener izjemno učinkovito skrbi za motivacijo drugih in jim pomaga graditi lastno samopodobo. Športnik, ki meje preizkuša na sebi skozi najrazličnejše športne aktivnosti, pa je našel svojo strast v kajakaštvu. Obožuje vodne športe kot tudi tiste na kopnem, kar ga označuje kot športnega multipraktika. Stik z naravo mu odpira razsežnosti na več nivojih, na ta način pa ohranja zdravo ravnovesje.

Pustite nam sporočilo